Comfortmix Zaagsel toegevoegd aan ons assortiment.

DSC_1279

DSC_1275Velen kennen inmiddels het product Comfortmix Zaagsel. Tot dusver hebben wij nog weinig bekendheid gegeven aan dit product. We hebben het product het afgelopen jaar echter dermate geoptimaliseerd dat we het nu toch breder onder jullie aandacht willen brengen. Zo is het zaagsel inmiddels klebsiellavrij geworden en wordt er gebruik gemaakt van nog zachter zaagsel die absoluut geen schurende werking geeft aan de hakken van de koeien. Last van stuiven van het product is al geruime tijd verleden tijd. Wat overblijft zijn de voordelen.

  • Droge boxen en klauwen
  • Minder mortellaro en stinkpoot
  • Minder uierontsteking, in het bijzonder coli en klebsiella
  • Goed blijven liggen van het mengsel in de boxen
  • In 1 werkgang klaar met instrooien.